Kjøpsvilkår

VILKÅR FOR AVTALE OM BETALINGSTJENESTER PÅ DOGDATE

 

1. Generelt

Dogdate tilbyr betalingstjenester (”Betalingstjenester”) som man kan abonnere på i forbindelse med medlemskap hos Dogdate:

Standard medlemskap

Som standard medlem kan du få kontakt med andre medlemmer og alle andre tilgjengelige funksjoner på Dogdate.

Standard+

Standard+ er det samme som standard medlemskap, men du betaler pr. 3 måned.

Dogdate kan etter egen vurdering velge å legge til (eller fjerne) betalingstjenester. Alle betalingstjenester som til enhver til tilbys, omfattes imidlertid av disse Kjøpsbetingelsene, uansett om de er beskrevet over eller ikke.

2. Abonnementsalternativer

Du kan velge å inngå avtale om månedsabonnement eller abonnement på flere måneder uten noen form for bindingstid utover dette. Du betaler forskuddsvis, enten for en måned om gangen eller 3 måneder.

Når abonnementet utløper fornyes det automatisk med samme lengde og betalingsalternativ som ditt opprinnelige valg. Om du for eksempel har valgt tre måneders abonnement og kortbetaling fornyes abonnementet med nye tre måneder, og abonnementsavgiften vil fortsatt bli trukket fra ditt kort. 

Du kan når som helst si opp abonnementet ved å følge instruksjonene på Min konto/Mine kjøp. Betalingstjenesten løper i så fall ut perioden, og abonnementet blir ikke fornyet automatisk. Oppsigelse av abonnement må skje minst én dag før betalingstjenesten fornyes automatisk. 

3. Betalingsalternativer for abonnement


Bankkort/kredittkort

Kjøpet gjennomføres omgående, og betalingstjenesten trer i kraft umiddelbart. Kortet du har registrert belastes automatisk ved fornyelse av abonnementet.

Vipps

Kjøpet gjennomføres omgående, og betalingstjenesten trer i kraft umiddelbart. Betalingskortet du har registrert på din Vipps profil belastes automatisk ved fornyelse av abonnementet.

Paypal

Kjøpet gjennomføres omgående, og betalingstjenesten trer i kraft umiddelbart. Kortet du har registrert på din Paypal profil belastes automatisk ved fornyelse av abonnementet.

 

Apple App Store

Når du kjøper gjennom Apple App Store, henviser vi til Apples kjøpsvilkår

4. Angrerett

Uansett hvilken Betalingstjeneste du kjøper, og uansett om du velger et abonnement eller en tidsbundet tjeneste, har du rett til å angre kjøpet i løpet av 14 dager etter at avtalen ble inngått – det vil si dagen du kjøpte Betalingstjenesten («Angrefristen»). Dogdate forbeholder seg retten til å ta betalt for den tiden du har benyttet deg av Betalingstjenesten om du, etter at du i løpet av angrefrist-tiden uttykkelig har bedt om at Betalingstjenesten skal startes, velger å benytte deg av din angrerett. 

Om du ønsker å benytte deg av din angrerett sender du en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Du må sende mailen fra den e-postadressen som din profil er registrert med slik at vi kan finne din profil. Dogdate bekrefter via mail at vi har tatt imot din melding. Din avgift, med et fradrag* for den tiden du har benyttet deg av tjenesten, kommer da til å betales tilbake av Dogdate så snart som mulig, og senest i løpet av fjorten (14) dager fra den datoen da Dogdate tok imot din oppsigelse. 

I de tilfeller der fakturaen ikke er betalt vil Dogdate kreditere deg med avdrag for den tiden som du har benyttet deg av tjenesten. 

Et standardskjema for å benytte deg av angreretten finnes her. Merk at det ikke er nødvendig å fylle i dette skjema – det rekker at en mail sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Når du kjøper gjennom Apple App Store, henviser vi til Apples kjøpsvilkår.

* Fradraget baseres på et gjennomsnitt av tjenestens ordinære månedskostnad (for øyeblikket 149,-/måned) per dag.

 

5. Kontakt

Finalize IT Ballangrud
Jordbærveien 6, 3243 Kodal, Norge 
Organisasjonsnummer: 922074666


Utskrift